Ta bort enstaka uppgifter

Nedan uppgifter har du själv möjlighet att dölja från din sida hos oss:

• Telefonnummer
  • Namnsdag
  • Födelsedag
  • Ålder
  • Uppgifter du själv lagt till sedan tidigare
  • Alla uppgifter

Uppgifter utöver ovan uppgifter har vår kundservice också möjlighet att hjälpa dig dölja:

• Biluppgifter

Kontakta Kundservice: https://hitta.zendesk.com/hc/sv/requests/new

Vad vi inte kan Dölja:

• Namn
  • Folkbokföringsadress med tillhörande information

Vill du ta bort Namn eller Folkbokföringsadress behöver du ta bort alla dina uppgifter hos oss, detta gör du i denna länk: https://www.hitta.se/kontakta-oss/ta-bort-kontaktsida

Hur du döljer uppgifter hos oss:

Vill du inte att någon av ovan information ska synas på hitta.se kan du enkelt ta bort uppgifterna. Använd nedan länk, klicka på "Jag vill dölja viss information", sök upp dina uppgifter och välj sedan "ta bort".

https://www.hitta.se/kontakta-oss#ta-bort-mina-uppgifter

Av säkerhetsskäl samt för att motverka bedrägerier och ID-kapning erbjuder nu Hitta.se borttag endast via Mobilt Bank-id-inloggning.

https://www.hitta.se/kontakta-oss#ta-bort-kontaktsida

Läs mer om ID-kapning (https://www.stoldskyddsforeningen.se/privat/sakerhetsradgivning-for-privatpersoner/id-kapning/)