Ta bort sig helt från hitta.se?

Om man inte vill synas på hitta.se kan man enkelt ta bort informationen. Använd nedan länk, sök upp dina uppgifter och välj sedan "ta bort".

https://www.hitta.se/kontakta-oss#ta-bort-kontaktsida

Av säkerhetsskäl samt för att motverka bedrägerier och ID-kapning erbjuder nu hitta.se borttag via Mobilt Bank-ID inloggning.  Läs mer om ID-kapning här

Behöver du hjälp med att komma igång? Skaffa BankID här

Har du inget Mobilt Bank-ID för att ta bort uppgifter så kan du posta en kopia på giltig legitimation och beskriva i brevet att du vill ta bort dina uppgifter.

Adress:

Hittapunktse AB

Kundservice

Sankt Eriksgatan 121D

113 43 Stockholm

Vill du vara säker på att felaktig abonnemangsinformation tas bort permanent hänvisar vi dig i första hand till teleoperatören.

Gäller det en företagstelefon vill vi tipsa dig om att du i många fall också kan be din arbetsgivare att korrigera sina abonnemangsuppgifter hos operatören.

Kan du inte återkomma med denna information så kan vi tyvärr inte hjälpa dig att ta bort uppgifterna.

Ta bort mig